۳۰ دی ۱۴۰۴، ۱۴:۲۸

۸۰ درصد استعلام‌های زمین برای انرژی در خراسان جنوبی تأیید شد

۸۰ درصد استعلام‌های زمین برای انرژی در خراسان جنوبی تأیید شد

بیرجند- معاون حفاظت و امور اراضی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: بیش از ۸۰ درصد استعلام‌های انجام‌شده برای واگذاری زمین در راستای اجرای پروژه‌های انرژی تایید شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید باقرپور ظهر سه‌شنبه در جلسه ستاد انرژی‌های تجدیدپذیر خراسان جنوبی بیش از ۸۰ درصد استعلام‌های انجام‌شده برای واگذاری زمین در راستای اجرای پروژه‌های انرژی، به‌ویژه انرژی‌های تجدیدپذیر، در استان با پاسخ مثبت همراه بوده است.

وی اظهار کرد: از سال ۱۳۹۵ تاکنون در مجموع ۴۸ فقره واگذاری زمین با مساحت ۶۸۰ هکتار انجام شده که صرفاً در سال ۱۴۰۳، ۶۰ فقره واگذاری به مساحت ۵۹۰ هکتار به ثبت رسیده است.

باقرپور افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون نیز ۲۹۲ مورد استعلام به مساحت حدود ۶۹۰ هکتار به اداره‌کل منابع طبیعی ارسال شده که از این تعداد، ۲۳۲ مورد مورد موافقت قرار گرفته، ۱۶ مورد به دلایل فنی و حقوقی رد شده و ۴۴ مورد نیز در حال بررسی است.

معاون حفاظت و امور اراضی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی با اشاره به دلایل مخالفت برخی استعلام‌ها گفت: موارد رد شده عمدتاً به دلیل قرارگیری زمین در محدوده‌های معدنی، وجود معارض، خروج اراضی از حالت ملی یا رعایت نشدن حریم‌ها و ضوابط قانونی بوده است.

وی تأکید کرد: در مجموع، حدود ۸۰ درصد استعلام‌ها با مساحتی نزدیک به یک‌هزار و ۹۶۷ هکتار موفق به اخذ پاسخ مثبت شده‌اند که نشان‌دهنده همراهی منابع طبیعی با توسعه پروژه‌های زیرساختی و انرژی در استان است.

باقرپور با اشاره به پروژه‌های آماده بهره‌برداری تصریح کرد: بخش قابل توجهی از این طرح‌ها از نظر فنی و اجرایی تکمیل شده‌اند و تنها با صدور دستور نهایی برای اتصال به شبکه برق، امکان بهره‌برداری از آن‌ها فراهم می‌شود که انتظار می‌رود با همکاری شرکت توزیع نیروی برق، این پروژه‌ها تا دهه مبارک فجر وارد مدار شوند.

کد خبر 6726224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha